A BORKAI FÉLE KOKÓ ÉS POPÓ-ÜGY ESSZENCIÁJA: Avagy kokaint adjatok, ne krumplit!
2019. október 07. írta: Smitt Róbert Író

A BORKAI FÉLE KOKÓ ÉS POPÓ-ÜGY ESSZENCIÁJA: Avagy kokaint adjatok, ne krumplit!

borkai_orban_hibas.jpg

Borkai Zsolt ma a helyi tévében részlegesen beismerte az ellene felhozott vádakat, a kokaint és a korrupciót mondjuk nem, de sebaj, remélhetőleg lesz még rá alkalom, ha nagyon gyónni akar. Vagy mondják neki, hogy Zsolti, gyónjál csak szépen. Az egész ügy esszenciáját foglalta össze egy képpel az egyik kedves olvasónk. A fotón, mint látható, valószínűleg Borkai keveredik kapcsolatba hátulról egy úrhölggyel. Igen ám, de az ablakban, ügyes montírozás, feltűnik a miniszterelnök kokárdásan, virágcsokorral a kezében, és kíváncsian vágyakozva tekint a bent látható aktusra. A kép fölé alkotója a “keresd a hibát” mondatot posztolta ki.

És akkor ezen a metaforikus úton induljon el mindenki önállóan, és vonja le a következtetést az egész ügyről.

És még azért ide illik másik kedvenc mémem is a Facebookról, amely frappánsan csak így hangzik: “ Kokaint adjatok, ne krumplit!”

 

Fotó: Facebook/ 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9715207958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása