NEM BIZTOS “GRUPPEN” BORKAI VÁLASZTÁSI GYŐZELME GYŐRBEN: Újraszámlálják a szavazatokat
2019. október 26. írta: Smitt Róbert Író

NEM BIZTOS “GRUPPEN” BORKAI VÁLASZTÁSI GYŐZELME GYŐRBEN: Újraszámlálják a szavazatokat

borkai_borond.jpg

Újraszámlálják a szavazatokat Győrben, egyelőre még Borkai Zsolt polgármestersége sem biztos.

Nem csitulnak a politikai indulatok Győrben, az ellenzék választási csalást gyanít, ezért a szavazatok újraszámlálását kérték, melynek a Győrí Ítélőtábla helyt is adott. A HVG szerint  tegnap délután érkeztek meg a voksokat tartalmazó ládák, leghamarabb pedig jövő csütörtökön lesz értelme érdeklődni az újraszámlálás eredményéről.

Glázer Tímeáék azt mondják, hogy a delegált szavazóbiztosok az eredeti dobozok helyett Ikeás dobozokat is találtak, és szerintük a szavazókörökbe kiküldött lapok száma nem stimmelt.

"Mi kérelmeztük azt is, hogy számolják meg az összes választókörzetben a jelölteknek a szavazólapjait. Abban a helyzetben, ami ma Győrben kialakult, igazából az lenne a legeredményesebb, hogyha az egész választást megismételnék" - nyilatkozta az ATV-nek győri ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9515264002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása