HALÁLOS BALESET AZ M1-ESEN! Tatabányánál teljes az útzár, mindenkit az 1-esre terelnek
2019. november 02. írta: BoldiG

HALÁLOS BALESET AZ M1-ESEN! Tatabányánál teljes az útzár, mindenkit az 1-esre terelnek

rendorseg-szirena-ajo.jpg

Kisteherautó és személygépkocsi ütközött össze az M1-esen Tatabányánál fél 7 előtt pár perccel.

A baleset a főváros felé vezető oldalon történt, az 54-es kilométerszelvénynél. Frontálisan ütközött össze egy külföldi rendszámú kisteherautó, amely Győr felé tartott és egy magyar rendszámú személygépkocsi, amely Budapest felé tartott, az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Tatabánya térségében, az 54-es kilométerszelvénynél. 

A baleset következtében az egyik járműbe egy ember beszorult, akit a tatabányai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki, de az illető olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat az 1-es főútra terelik.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2215284052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása