LEVÁLTOTTÁK A KISALFÖLD FŐSZERKESZTŐJÉT GYŐRBEN! Borkai ellen petíciózó újságíró lett az új főnök
2019. november 13. írta: Smitt Róbert Író

LEVÁLTOTTÁK A KISALFÖLD FŐSZERKESZTŐJÉT GYŐRBEN! Borkai ellen petíciózó újságíró lett az új főnök

kisalfoldfb.png

Micsoda meglepetések vannak Győrben!

Hiába nevezték ki a lap kormánypárti korszakában, most távoznia kellett a Kisalföld főszerkesztőjének. Az új főszerkesztő egy Borkai Zsolt ellen petíciót aláíró szerkesztő lett.

Leváltották a Fidesz-közeli médiaholding, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA)/Mediaworks Hungary alá tartozó Kisalföld című győri megyei lap főszerkesztőjét, Garamvölgyi Imrét – írja a 24.hu. A lapot megbízott főszerkesztőként a kulturális melléklet eddigi szerkesztője, Werner Krisztina vette át.

Kiderült, Werner nemrég aláírt egy petíciót a szexbotrányhős, majd végül botrányosan távozó, volt fideszes győri polgármester, Borkai Zsolt ellen, amiben ő is távozását követelve. Úgy tudjuk, az új főszerkesztő kinevezése váratlanul érte a szerkesztőséget, hát el is hisszük, hogy meg voltak lepődve a kollégák.

Kíváncsiak leszünk, lesz-e új irány a másik főszerkesztő megjelenésével, átpozícionálják-e egy kicsit a lapot.

Fotó: Kisalföld

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5515304578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása